Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ταξί

Στη Cozy Transfers, αναβαθμίστε τις μετακινήσεις σας με τα πολυτελή μας οχήματα Mercedes Benz E class. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε απαράμιλλη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και ποιότητα σε κάθε μετακίνηση, είτε εντός είτε εκτός Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας αποτελεί ιδανικό σύμμαχο για εταιρίες, γραφεία γενικού τουρισμού, επιχειρήσεις και υψηλόβαθμα στελέχη. Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις και προσαρμοσμένα πακέτα που θα καλύψουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Η εμπειρία σας με τη Cozy Transfers εμπλουτίζεται με πολυάριθμες παροχές εντός των οχημάτων μας. Διαθέτουμε δωρεάν WiFi και Tablet/PC για τις εργασίες και την ψυχαγωγία σας κατά τη διάρκεια της μετακίνησης, καθώς και παιδικά καθίσματα για την ασφάλεια των μικρών επιβατών. Προσφέρουμε επίσης νερό και δροσιστικά αναψυκτικά, για μία ακόμη πιο άνετη και χαλαρωτική εμπειρία σε κάθε διαδρομή με τη Cozy Transfers.


Μεταφορά μαθητών και ασυνόδευτων ανηλίκων

Στη Cozy Transfers, αναλαμβάνουμε την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά των παιδιών σας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και ομαλή παράδοση στο σχολείο αλλά και σε οποιαδήποτε εξωσχολική δραστηριότητα. Είτε πρόκειται για καθημερινές μεταφορές είτε για περιοδικές ανάγκες, οι οδηγοί μας, με επαγγελματισμό και φροντίδα, εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεση των μικρών σας επιβατών.

Η μεταφορά των παιδιών με τη Cozy Transfers πραγματοποιείται με αυστηρή τήρηση όλων των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλούς μεταφοράς ανηλίκων. Κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας σε όλα τα καθίσματα και παιδικά καθίσματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των μικρών επιβατών. Στη Cozy Transfers, η μεταφορά των παιδιών σας γίνεται με την ύψιστη φροντίδα και υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας ότι είμαστε ο πιο αξιόπιστος εταίρος για τις οικογενειακές σας ανάγκες μεταφοράς.


Μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων και συνεδριακή μεταφορά

Στη Cozy Transfers, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις μεταφοράς που είναι ιδανικές για τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Αναλαμβάνουμε την ασφαλή και άνετη μεταφορά των στελεχών σας, είτε πρόκειται για μετακινήσεις προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας είτε για οποιοδήποτε άλλο προορισμό. Με την ευελιξία και την επαγγελματικότητα που μας χαρακτηρίζει, ανταποκρινόμαστε σε όλες τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών και ιατρικών επισκεπτών.

Επιπλέον, η Cozy Transfers είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος στην οργάνωση συνεδρίων. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη μεταφοράς καθ' όλη τη διάρκεια των συνεδριακών δραστηριοτήτων, από την υποδοχή των μελών στο αεροδρόμιο έως την μεταφορά τους στο ξενοδοχείο και στον τόπο του συνεδρίου. Οι έμπειροι οδηγοί μας διασφαλίζουν ότι όλες οι ανάγκες μεταφοράς θα καλυφθούν με την υψηλότερη ακρίβεια και επαγγελματισμό, προσφέροντας μια άψογη εμπειρία για τη διάρκεια της διαμονής των συνέδρων σας.


Υπηρεσίες Minivan

Όταν οι ανάγκες σας απαιτούν τη μεταφορά μεγαλύτερων ομάδων (έως και 7 ατόμων ανά όχημα) ή μεγάλου όγκου αποσκευών, η Cozy Transfers προσφέρει την τέλεια λύση με τα πολυτελή μας Minivan Mercedes-Benz Viano extra long. Τα οχήματα αυτά συνδυάζουν την πολυτέλεια και την άνεση που χαρακτηρίζει την Mercedes-Benz, με ευρύχωρους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές σας, εξασφαλίζοντας μια άνετη και χαλαρωτική εμπειρία μεταφοράς.

Κάθε Minivan της Cozy Transfers είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις για να κάνει τη διαδρομή σας ακόμη πιο ευχάριστη. Διαθέτουμε δωρεάν WiFi και Tablet/PC για την ενημέρωση ή την ψυχαγωγία σας καθ’ οδόν και παιδικά καθίσματα για την ασφάλεια των νεότερων επιβατών. Επιπλέον, φροντίζουμε για την άνεσή σας με δροσερό νερό και αναψυκτικά. Επιλέγοντας τα Minivan της Cozy Transfers, εγγυάστε στον εαυτό σας και την ομάδα σας μια εμπειρία μεταφοράς υψηλού επιπέδου.


Εκδρομές

Η Cozy Transfers προσφέρει ειδικά οργανωμένες εκδρομές σε κορυφαίους προορισμούς με αρχαιολογικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον. Εξερευνήστε τα θαύματα του Αγίου Όρους, των Σπηλαίων Πετραλώνων, την ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης, το Δίον - Λιτόχωρο, την αρχαία Πέλλα και τη Βεργίνα, καθώς και τα εντυπωσιακά Μετέωρα και την Καλαμπάκα. Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα έτοιμα πακέτα εκδρομών μας ή να δημιουργήστε μία εξατομικευμένη εμπειρία εκδρομής σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Κάθε ταξίδι με τη Cozy Transfers είναι μια εμπειρία απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας. Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με δωρεάν WiFi και Tablet/PC για αστείρευτη ψυχαγωγία και ενημέρωση κατά τη διάρκεια της εκδρομής σας. Προσφέρουμε επίσης παιδικά καθίσματα για την ασφάλεια των μικρών σας επιβατών και φροντίζουμε για την ευχαρίστησή σας με δροσερό νερό και αναψυκτικά. Επιλέξτε τη Cozy Transfers για την επόμενη εκδρομή σας και αφήστε την εξερεύνηση στα χέρια μας!