Τροποποιήσεις - Ακυρώσεις

Τροποποιήσεις στην κράτηση σας:

1 Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στην κράτησή σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@
cosytransfers.gr. Η αλλαγή στην κράτηση σας θα επιβεβαιωθεί εφόσον λάβετε απαντητικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε. Η αλλαγή θα πρέπει να σταλεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν την μεταφορά σας.

2 Σε περίπτωση που η αλλαγή στην κράτηση επιφέρει αύξηση του κόστους( διαφορετικός προορισμός, μέγεθος οχήματος, κτλ.), θα ενημερωθείτε μέσω μηνύματος για το επιπλέον κόστος, καθώς και για τον τρόπο πληρωμής του επιπρόσθετου ποσού. Εάν η τροποποίηση της κράτησης σας επιφέρει μείωση του συνολικού ποσού, θα σας επιστραφεί η διαφορά.

3 Μέχρι δύο τροποποιήσεις ανά κράτηση επιτρέπονται δωρεάν. Παραπάνω τροποποιήσεις υπόκεινται σε έξοδα διαχείρισης 10 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας. Σε περίπτωση που κάνετε αλλαγή της κράτησης σας σε λιγότερο από 24 ώρες από την μεταφορά σας, δεν εγγυόμαστε ότι η αλλαγή θα εγκριθεί από τον Μεταφορέα. Εφόσον εγκριθεί, επιβαρύνεστε με πρόσθετο κόστος 10 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβληθούν πριν την προγραμματισμένη μεταφορά σας.

Ακυρώσεις:

Μπορείτε να ακυρώσετε τις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, οι χρεώσεις θα ισχύουν ως εξής.

Ακύρωση πριν από 48 ώρες από την ώρα παραλαβής - Πλήρης επιστροφή χρημάτων 

Ακυρώσεις μεταξύ 12 και 48 ωρών πριν από την ώρα παραλαβής

Ισχύουν χρεώσεις διαχειριστή 20%.

Ακυρώσεις εντός 12 ωρών για παραλαβή ή μετά

Δεν θα εκδοθεί επιστροφή χρημάτων.

Όλες οι ακυρώσεις θα πρέπει να γίνονται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.